Scroll to top
© 2020, Jivo Creative Digital Agency

Ne krijojmë Webfaqe moderne për biznesin tuaj.

Shiko Video

Shërbimet tona Ekskluzive

Një agjensi dixhitale krijuese që është me ju në çdo hap..

Hulumtim & Strategji

Hulumtim & Strategji

Hulumtimi i duhur është thelbësor kur krijoni një strategji të shkëlqyeshme. Duke ditur pengesat dhe të metat e konkurrencës tuaj, atë që dëshiron audienca juaj e synuar dhe si luhatet tregu janë shtyllat e marketingut dixhital.

SEO Shërbim

SEO Shërbim

Strategjitë e marketingut të motorëve të kërkimit kanë të bëjnë me produktet dhe shërbimet tuaja në dispozicion në motorët e kërkimit. Këto rezultate janë të arritshme për përdoruesin fundor duke hyrë në një pyetje kërkimi në lidhje me biznesin tuaj. 

Identiteti i kompanisë

Identiteti i kompanisë

Detyra jonë është të tregojmë historinë tuaj të markës, të krijoni një identitet autentik dhe të paharrueshëm, t’i ktheni ato në një përvojë interaktive dixhitale. Të kesh drejtim dhe strategji të mirë të markës shkojnë shumë përpara në krijimin e një baze të fortë në treg.

Rrjetet Sociale

Rrjetet Sociale

Zhvillimi i mediave sociale është thelbësore për suksesin e biznesit të bazuar në internet. Ndërsa motorët e kërkimit tani kërkojnë sinjale sociale për të përmirësuar renditjen e rezultateve të kërkimit për t’u shërbyer më mirë përdoruesve të tyre. 

Web Dizajn

Web Dizajn

Në këtë epokë të dixhitalizimit, faqja e internetit është bërë një nga profilet dhe asetet më të rëndësishme dhe më të njohura për një kompani. Ju nuk mund të përballoni që të mos keni një faqe në internet, sepse audienca juaj pret që ju.

Video Reklama

Video Reklama

Çdo markë e fuqishme ka një histori për të treguar. Prodhimi i përmbajtjeve të drejtpërdrejta, krijuese, tërheqëse dhe me vlerë të shtuar janë të gjitha pjesët e tregimit tonë bindës.

Shiko të gjitha web dizajnet

Web Dizajn

Ne ofrojmë dizajne unike në internet
për biznesin tuaj.

Shiko të gjitha projektet

Logo & Branding

Ne krijojmë marka profesionale
e bëjmë atë të duket moderne.

Të fundit

Punimet e zgjedhura

Po kërkoni më shumë? Shikoni portofolin tonë të punës

All the clients we have worked with

Clients

Merni lajmet e fundit rreth projekteve të reja

Ne e respektojmë privatësinë tuaj, kështu që nuk i ndajmë kurrë informacionet tuaja.

Na gjeni

Lokacioni

Bulevarska Makedonska,
Kosovska – Brigada 60b, 1000
Skopje, North Macedonia

Programoni vizitën tuaj

Data dhe ora

8:00 AM – 6:00 PM

Na kontakto tani

Dërgo e-mail

Ne mund t’ju ndihmojmë të krijoni një markë të re për biznesin tuaj. Nuk keni ende një faqe në internet? pse të mos na kontaktoni tani dhe ta bëni biznesin tuaj të duket ndryshe.