Scroll to top
© 2020, Jivo Creative Digital Agency

Ние создаваме модерни веб-страници за вашиот бизнис.

Видео

Нашите ексклузивни услуги

Креативна дигитална агенција која е со вас на секој чекор на патот ..

Истражување & Стратегија

Истражување & Стратегија

Правилното истражување е клучно при креирање на одлична стратегија. Знаејќи недостатоците на вашата конкуренција , она што сака вашата аудиенција и како пазарот флуктуира се столбовите на диг маркетинг.

Услуга за оптимизација

Услуга за оптимизација

Маркетинг стратегии за вашите производи да бидат достапни на онлајн пребарувачите. Овие резултати се достапни за крајниот корисник.

Брендирање & дизајн

Брендирање & дизајн

Нашата работа е да ја раскажеме приказната за вашата марка, да создаде автентичен и незаборавен идентитет, да ги претвориме во интерактивно дигитално искуство. 

Маркетинг за социјални мрежи

Маркетинг за социјални мрежи

Развојот на социјалните мрежи е клучен за успехот на деловно работење преку интернет. Бидејќи пребарувачите сега бараат социјални сигнали за да ги подобрат своите рангови на резултатите од пребарувањето за подобро да им служат на своите корисници.

Веб дизајн

Веб дизајн

Во оваа ера на дигитализација, веб-страницата стана еден од најважните и признати профили и средства за една компанија. Не можете да си дозволите да немате професионална веб-страница.

Вирална Кампања

Вирална Кампања

Секој моќен бренд има приказна да раскаже. Производството на јасна, креативна, привлечна и додадена вредност на содржината се сите делови на нашето привлечно раскажување приказни.

Приказ на сите дизајни на веб-страница

Веб Дизајн

Ние нудиме уникатни веб-дизајни
за вашиот бизнис.

Погледнете ги сите проекти за лого и брендирање

Лого & Брендирање

Професионално брендирање и модерен изглед

Quickly unleash

Избрани дела

Барате повеќе? Погледнете го нашето портфолио на работа

Нашита работа

Клиенти

Придружи се на билтенот

We respect your privacy, so we never share your info

Најди не

Локација

Bulevarska Makedonska,
Kosovska – Brigada, 1000
Skopje, North Macedonia

Закажете термин

Датум и Време

8:00 – 18:00

Стапи во контакт

Кажете здраво

Ние можеме да ви помогнеме да креирате нова марка за вашиот бизнис. Се уште немате веб-страница? контактирајте не сега и да го направите вашиот бизнис да изгледа поинаков.