Scroll to top
© 2020, Jivo Creative Digital Agency

Për ne


NE KRIJOJME LOGO DHE IDENTITET TE KOMPANIVE, WEBFAQE DHE MARKETING

Pasion

Pasion

Ne e duam atë që bëjmë dhe kënaqemi duke trajtuar sfidat e reja me entuziazëm. Ne jemi të apasionuar pas krijimit të produkteve që janë tërheqëse, efektive dhe formojnë zakone.

Kreativitet

Kreativitet

Kreativiteti ka të bëjë me të ushqyerit e imagjinatës dhe kthimin e mendimeve në ide që i japin përparësi një projekti.

Komunikim efektiv

Komunikim efektiv

Komunikimi është çelësi për çdo projekt të vetëm. Për një ekip dhe një projekt të funksionojë në mënyrë efektive, duhet të ketë kanale të hapura komunikimi.

Strategji

Strategji

Çdo anëtar i familjes Jivo ka besim të mjaftueshëm për të ndarë dhe shitur idetë e tyre dhe mjaft perceptues për të ditur kur t'i inkurajojë të tjerët të ndajnë të tyren.

Tekst i gatshëm për një webfaqe

Prodhimi i përmbajtjes

Ne përdorim aftësitë tona për të krijuar përmbajtje bindëse të markës për të tërhequr vëmendjen e audiencës tuaj.

SEO Shërbim 0%

Krijimi i përmbajtjes në webfaqe 0%

Ata janë të gjithë profesionistë

Shërbime me cilësi të lartë

Le të bëjmë diçka të shkëlqyer së bashku